AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 18:39
Rashford om Ronaldo-sammenligning: Der er lang vej igen

Marcus Rashford kalder det et kompliment, at hans manager Ole Gunnar Solskjær sammenligner ham med Cristiano Ronaldo, men insisterer på, at han har lang vej igen for at nærme sig Cristiano.


Solskjær sagde, at det var nemt at sammenligne Rashford og Ronaldo, efter den engelske angriber scorede sit 13. mål i sine seneste 14 kampe i sejren på 2-1 over Manchester City.

Marcus Rashford har nået 50 United-mål i færre kampe end Ronaldo, men den 22-årige ville bytte den ære for de otte store titler, som den portugisiske verdensstjerne vandt i sine seks sæsoner på Old Trafford.

- Lige siden jeg kom frem, har de altid sammenlignet mig med angribere, der har spillet i fortiden, og det er noget, du ikke rigtig har nogen mulighed for at byde ind omkring, sagde Rashford ifølge ESPN.

- Alt du gør er at gøre dit bedste på banen, og så snakker folkene udefra om det.

- Det er bare en ting, folk kan lide at gøre om angribere, det er selvfølgelig fedt, klart et kompliment. Jeg forstår, hvor langt jeg har igen for at nå de højder, de har nået, så jeg er klar i hovedet, og fokuserer bare på mig selv.

Marcus Rashford mangler at score et enkelt mål for at gøre det til sin bedste sæson rent målscoringsmæssigt, siden han fik sin seniordebut i 2016. Perioden med 13 mål i 14 kampe er samtidig den bedste målform, angriberen nogensinde har været i.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED