AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 18:29
Rashford lover: Jeg kommer kun til at blive bedre og bedre

Marcus Rashford er inde i en god stime, men Manchester United-angriberen mener selv, han er langt fra at nå sit topniveau.


Marcus Rashford er inde i sit livs målform med ni mål i sine seneste 10 kampe for Manchester United og det engelske landshold, men det er kun begyndelsen, mener den 22-årige angriber selv.

- I realiteten peaker jeg først om fire eller fem år. Tingene er gode nu, men de kan kun blive bedre, siger Rashford til ESPN.

Typisk siger man også, at angribere først når deres topniveau omkring 27-årsalderen, så Rashford kunne sagtens have en pointe.

Lige nu er han i hvert fald godt på vej til at overgå sin hidtil bedste måltotal, da han med fire mål mere tangerer sin personlige rekord på 13 mål i en sæson.

- Jeg bruger bare mine erfaringer til at forbedre mig for fremtiden, for jeg ved, at når jeg er 25, 26 eller 27, så kommer jeg også til at spille min bedste fodbold, siger Rashford.

- Det ser jeg frem til, men lige nu handler det bare om at forbedre mig så meget som muligt inden.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED