Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 07:47
Rashford afslører: Mourinho lærte mig hvordan man får et straffespark

José Mourinho lærte Marcus Rashford, hvordan man bliver tildelt et straffespark.


Jürgen Klopp har for nyligt rettet fokus mod antallet af straffespark, som Manchester United får, og José Mourinho har også tidligere sendt stikpiller afsted om blandt andre Bruno Fernandes, fordi portugiseren scorer relativt mange mål fra 11-meter-pletten.

Lidt ironisk er det dog den nuværende Tottenham-træner, der lærte Marcus Rashford, hvordan man tilkæmper sig et straffespark i modstanderholdets felt. Det fortæller Rashford ifølge Daily Mail.

- Der har været tidspunkter, hvor vi ikke blev tildelt særligt mange straffespark. Jeg kan huske, da Mourinho var træner, hvordan der var fem eller seks gange, hvor jeg blev snydt for et, fortæller Rashford ifølge Daily Mail.

- Det fik Mourinho til at sige: "Hvis du ikke er kløgtig omkring måden, du gør det på, så får du ingen straffespark". Efter det begyndte vi faktisk at blive tildelt nogen. Det er noget, man lærer og forstår.

Rashford mener dog ikke, at man hellere vil opsøge kontakten for at få et straffespark i stedet for at score, ligesom han også er overbevist om, at de mange straffespark (særligt sidste sæson. Manchester United har kun fået et mere (6) end Liverpool i denne, red.) er et resultat af en bedre offensiv.

- Når man løber i dybden eller dribler med bolden, mens man ser en tackling være på vej, ønsker man selvfølgelig ikke at blive tacklet, hvis man ellers har chancen for at score et mål. Det hele handler bare om, at vi ønsker at sccore mål, mens hold forsøger at forsvare sig imod det. Så finder straffespark sted, fortæller Rashford.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED