Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2022 11:05
Rangnick: Jeg ville ønske, at flere udtalte sig som Ronaldo

Ralf Rangnick savner Ronaldos ligefremme attitude hos de andre spillere i klubben.


Cristiano Ronaldo er ikke bleg for at sige sin mening på og uden for banen. 

Tidligere har han stillet spørgsmål om, hvorvidt de yngre spillere i klubben kan modtage og forstå kritik. Her opfordrede Ronaldo de yngre spillere til at lytte mere til de ældre i truppen.

Nu reagerer Ralf Rangnick på udtalelserne, og hans kommentarer er positive. Han kan nemlig godt lide, at spillerne fortæller deres mening:

- Det handler om at være rollemodeller - ikke kun for de ældre, siger han og fortsætter: 

- I sidste ende er det en holdsport, hvor de ældre og yngre spillere skal kunne sammen som et hold.

Rangnick er ikke bange for, at en direkte tone skaber splid - tværtimod:

- Vi har så mange talenfulde spillere, og det minder mig om hvad Cristiano (Ronaldo, red.) sagde: Vi skal arbejde hårdt og udvikle os som et hold, og hvis det er nødvendigt skal vi være direkte i vores tone, det hjælper meget - også i omklædningsrummet, fortæller den tyske træner. 

- Hvis Cristiano, eller en anden spiller, vil være ligefremme i deres tone på banen eller i omklædningen, skal de være mere end velkomne til det.

Rangnick pointerer, at den ligefremme stil og direkte kommunikation vil fremme dynamikken mellem spillerne og stemningen i omklædningen: 

- Vi har mange erfarne spillere, der er lidt ældre, som ikke blot kan være rollemodeller til træning, på banen og til kampe, men også skal være det i omklædningen, eller når vi overnatter på hoteller til udekampe. Det skal ske. I en forenet trup sker det automatisk, og jeg kan kun understrege, at de skal gøre det oftere, for det hjælper holdet. 

Mange havde netop håbet på, at Ronaldos gensyn i klubben netop kunne give ham en influerende rolle i klubben - positivt set. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE