Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2021 14:47
Rangnick afslører: Forsøgte at hente denne United-spiller til RB Leipzig

Ralph Rangnick var meget interesseret i at hente en af de nuværende Manchester United-spillere til RB Leipzig for år tilbage.


I sommeren 2020 var Manchester United meget interesseret i at hente Jadon Sancho, men de kunne ikke nå til enighed med Dortmund.

Sidste sommer lykkedes det så De Røde Djævle at få fat i Jadon Sancho, og han er en spiller, som den nye manager, Ralf Rangnick, var interesseret i, da han var i RB Leipzig.

Det fortæller han i et interview på klubbens hjemmeside.

- Jeg er meget spændt. Der er så mange store talenter i truppen. Jeg kender Jadon Sancho fra Bundesligaen. Fatisk mødtes jeg med ham i London, da han var 17 år, siger Ralf Rangnick til hjemmesiden.

- Dengang forsøgte vi at overbevise ham om at komme til RB Leipzig, og nogle måneder efter besluttede han sig for at skifte til Dortmund, og fra hans perspektiv var det ikke et forkert skridt i karrieren.

- Greenwood. Rashford. Der er så mange top talenter i truppen, og så er der også erfarne topspillere. Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med dem og hjælpe dem med at blive bedre, slutter tyskeren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE