Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2022 23:59
Rangnick afslører: Dét sagde Ronaldo til mig

Ralf Rangnick måtte forklare Cristiano Ronaldo nogle ting efter udskiftningen.


Trods en føring på 2-0 var Cristiano Ronaldo ikke tilfreds med at blive skiftet ud mod Brentford.

TV-billeder fangede hurtigt en utilfreds portugiser på bænken, og Ralf Rangnick måtte også hive fat i ham og forklare situationen.

Efter kampen fortæller Manchester United-manageren, hvad Cristiano Ronaldo brokkede sig over.

- Det er normalt. Som angriber vil han score mål. Han kom tilbage efter en mindre skade. Det er vigtigt at huske, vi også har en kamp om tre dage. Vi var foran 2-0. Samme resultat på Villa Park og skulle være sikker på, at vi forsvarede føringen, sagde Ralf Rangnick til BT Sport efter kampen.

- Han sagde: "Hvorfor mig? Hvorfor tog du mig ud?". Jeg sagde, jeg måtte tage beslutningen for holdet, for klubben. Måske om nogle år, når han er træner, vil han forstå det. 

- Jeg sagde: "Hør på mig. Du er 36 og i fantastisk form, men når du er en træner, så vil du have synet som træner".

- Jeg forventede ikke et kram af ham. Jeg ved, hvordan målscorere er. Jeg har intet problem med Ronaldo, lyder det fra Manchester United-manageren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE