Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:03:2021 10:39
Rangers afviser: Liverpool har nul procent chance for at få Gerrard

Liverpool skal ikke sætte næsen op efter at ansætte Steven Gerrard foreløbigt.


Skulle det usandsynlige ske, at Liverpool valgte at fyre Jürgen Klopp før tid, så bør The Reds være beredte på, at de ikke kan slå kløerne i Steven Gerrard som tyskerens afløser endnu.

Det fortæller Rangers' bestyrelsesformand Dave King, efter Liverpool-legenden sikrede klubben sit første mesterskab i 10 år.

- Der er nul procent chance for, at Steven drager til Liverpool i den nærmeste fremtid. Det siger jeg af to årsager; Liverpool fyrer ikke bare deres trænere, og Klopp har gjort det fantastisk og vil formentlig stadig være træner i næste sæson, siger King til Glasgow Times.

- For det andet er Gerrard ikke en mand, der bryder sin kontrakt. Han forlængede sin kontrakt velvidende, at vi skulle vinde titlen og forsvare den, mens adgang til Champions League også var et mål for ham. Set fra hans synspunkt er det godt for ham at tilbringe de næste par år i Rangers.

Gerrard har kontrakt med det nykronede skotske mestre frem til 2024 - ligesom Jürgen Klopp har med Liverpool.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED