AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 09:56
Rangeret: Hvem har haft det sværeste kampprogram indtil nu?

Det kan statistikken måske sige noget om.


Liverpool topper klart Premier League-tabellen med otte points ned til Leicester på andenpladsen, men er det en fair reflektion af, hvor overlegne The Reds har været, eller er det snarere et tegn på, at Jürgen Klopps mandskab har haft et nemt startprogram?

Det kan data fra footylabs, der bruges til Fantasy Football-manager, være med til at vurdere, da man her kan udregne en kamps sværhedsgrad ud fra et holds position i tabellen og modstanderholdets placering. 

Det er selvfølgelig ikke fejlsikkert, men det kan i hvert fald give en klar indikation på, hvem der har haft det værste kampprogram hidtil.

Herunder kan du se, hvem der har haft det sværeste kampprogram i Premier Leagues 12 første spillerunder -  Nummer 1 er holdet, der har været med udfordret.

1. Southampton

2. Newcastle United

3. Sheffield United

4. Watford

5. Norwich

6. Crystal Palace

7. Wolves

8. Tottenham

9. Liverpool

10. Aston Villa

11. Leicester

12. Manchester United

13. Brighton

14. Burnley

15. Arsenal

16. Bournemouth

17. West Ham

18. Chelsea

19. Manchester City

20. Everton

Kigger man på dataen fra footylabs, må man sige, at det er gode nyheder for Liverpool, der topper tabellen, selvom Tottenham er den eneste Big Six-klub, der har haft et sværere kampprogram indtil nu.

Endnu bedre bliver det, når Liverpool ifølge dataen er den klub, som får det næstnemmeste kampprogram over de næste fem kampe.

Til gengæld er det dårlig læsning for Manchester City, som hidtil har haft det næstnemmeste program, men alligevel er hele ni points efter Liverpool i titelkampen nu.  Værre bliver det, når dataen siger, at de forsvarende engelske mestres fem næste kampe er de trejdesværeste ifølge dataen.

Det er også imponerende, hvordan Leicester har klatret hele vejen op på andenpladsen i tabellen, selvom The Foxes ikke har haft noget synderligt nemt program. Det samme kan ikke siges om Frank Lampard og Chelsea på trejdepladsen, og det bliver spændende at se, om The Blues kan holde positionen, når udfordringerne spidser til.

Det mest imponerende på hele listen er måske, hvordan Sheffield United i øjeblikket ligger på femtepladsen, selvom man har haft et af de sværeste kampprogrammer af alle. 

Arsenal-fansene kan ikke være tilfredse med Unai Emery (Det er de vist heller ikke), mens Tottenham og Manchester United burde gå lysere tider i møde ifølge dataen fra footylabs, da de to hold nu har det nemmeste kampprogram af alle klubber for resten af sæsonen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED