AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2020 14:46
Randers-spiller med fortid i United: Taler stadig med to spillere

Tosin Kehinde spillede fem år hos Manchester United.


Tosin Kehinde har en fortid som spiller på Manchester Uniteds ungdomsafdeling bag sig. Den nigerianske midtbanespiller blev hentet til Randers FC sidste sommer på en lejeaftale, som blev vekslet til en permanent.
 
I forbindelse med Randers' kamp mod AaB i Superligaen i går, interviewede TV3 Sport den nigerianske midtbanespiller. Af emner kom de blandt andet ind på Kehindes fortid hos Manchester United.
 
- Når man er ung, forstår man ikke, hvor stort et stadie, man egentlig er på. Man tager dagene, som de kommer. Når man rykker op på U18- og U23-hold, forstår man, hvor seriøst det er, og så komme presset, fortæller Kehinde blandt andet om sin tid hos De Røde Djævle.
 
Her kunne nigerianeren fortælle, at han stadig holder kontakt med Marcus Rashford og Axel Tuanzebe.
 
- Marcus er en rigtig fin fyr. Han var ikke flashy eller noget, selvom han har opnået en masse.
 
- Jeg taler stadig med nogle af dem. Marcus (Rashford) og Axel Tuanzebe. Jeg holder også øje med deres præstationer, og vi taler bare generelt om alting. Det er rart at se, at dine venner klarer sig godt.
 
I 2018 blev Tosin Kehinde tilbudt en ny kontrakt hos Manchester United, men han valgte altså at skifte til Feirense fra Portugal, hvorfra han blev lejet ud til Kronjylland i sommeren 2019.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE