Ramsey og Kolasinac sikrede sejren i Wengers kamp nummer 800

Af Redaktionen
28.10.2017 Kl. 15:59
Arsenal kom tilbage efter at have været bagud og slog lørdag Swansea med 2-1.

Arsenal sluttede en speciel uge af med deres fjerde sejr på stribe, da Aaron Ramseys mål sikrede dem en sejr på 2-1 over Swansea i manager Arsene Wengers kamp nummer 800.

Arsenals aktionærer forsøgte i ugens løb at stemme Chairman i klubben Sir Chips Keswick ud på det årlige møde. De er træt af måden, som klubben bliver drevet på og derfor var der en lidt mærkelig stemning inden lørdagens kamp mod Swansea i Premier League.

Den stemning forplantede sig på banen – i hvert fald for en stund. Sam Clucas bragte gæsterne foran efter godt 20 minutters spil, da han sparkede Tammy Abrahams aflevering i mål.

Nede 0-1 ved pausen kom Arsenal dog bedre ud efter pausen. To hurtige mål vendte kampen.

Først scorede backen Sead Kolasinac til 1-1. Kort efter var det så selvsamme Kolasinac, som var i oplæggerens rolle. Han lagde den til rette for walisiske Aaron Ramsey, der via Swansea-keeperen Lukasz Fabianskis fod sendte den i kassen til 2-1 for Arsenal.

Med resultatet på Emirates Stadium har vi nu følgende stilling i Premier League: