AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2019 08:39
Ramos på rov: Døren er altid åben for Pogba

Sergio Ramos ville byde Paul Pogba velkommen på Santiago Bernabeu med åbne arme.


Paul Pogba trådte ikke ind af døren på Santiago Bernabeu denne sommer, men den er altid åben for franskmanden, garanterer klubkaptajnen Sergio Ramos.

Manchester United-stjernen var hele sommeren rygtet til den spanske kongeklub, men et skifte materialiserede sig aldrig. Real Madrid ventes dog at genoptage jagten igen næste sommer, hvilket passer Sergio Ramos fint.

- Jeg tror altid at døren er åben i Real Madrid for spillere som Paul Pogba, fortæller den spanske forsvarer til The Express.

- Han er én af de store spillere, og han har vist sin værdi for både Juventus og Manchester United. Jeg tror, han kunne bringe balance til  holdet.

Paul Pogba skulle angiveligt stå øverst på Zinedine Zidanes ønskeseddel, men har endnu kontrakt frem til 2022, hvis The Red Devils aktiverer en klausul. Der er også rygter om, at han er blevet tilbudt en kontraktforlængelse, men det vides ikke, om han har taget imod håndsrækningen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED