AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 18:52
Raiola skaber ravage igen: United har ikke matchet Pogbas ambitioner

Mino Raiola udtaler sig til Sky Sports om Paul Pogbas situation i Manchester United.


Det var Mino Raiola, der i sin tid sørgede for, at Paul Pogba kunne vende tilbage til Old Trafford, men det bliver formentligt også superagenten, der skaffer ham et skifte væk -  måske allerede til sommer.

Raiola udtalte allerede sidste sommer, at han var i "processen" med at skaffe sin klient et skifte væk fra Manchester United.  Det skete ikke, men sidenhen har agenten adskillige gange udtalt sig kritisk om The Red Devils.

Det gør han også nu, hvor han i et interview med Sky Sports forholder sig til Paul Pogbas situation.

- Jeg kan ikke sige noget med sikkerhed om hans fremtid. Han er ikke glad i dag, for han er skadet, og Paul er ikke glad, når han ikke spiller, fortæller Raiola.

- Men jeg så ham vælge Manchester United i 2016, selvom folk har en tendens til at glemme det. Han kunne have skrevet kontrakt med mange andre klubber, men det var Manchester United, han valgte.

- Men alle ved, at hans ambitioner ikke er blevet mødt det seneste år. Lad os være ærlige, lad os tale om elefanten i rummet.

Mino Raiola har for kort tid siden udelukket, at Pogba skifter denne vinter.  Samme garantier kommer han dog ikke med i forhold til sommertransfervinduet.

- Vi må se til sommer, om Paul stadig er i klubbens planer, og om Manchester United stadig er i Pauls planer, siger agenten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED