AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 08:22
Raiola: Pogba ville ikke have noget imod at skifte tilbage til Juventus

Superagenten er igen i medierne med kommentarer om sin stjerneklient, der ventes at forlade Manchester United til sommer.


Paul Pogba havde i 2016 intet imod at skifte tilbage til Manchester United, men franskmanden ønsker sig nu væk fra klubben, og i dag ville midtbanespilleren ikke have noget imod at skifte tilbage til Juventus.

Det fortalte Mino Raiola, Paul Pogbas agent, efter 1-1 kampen mellen netop Juventus og AC Milan torsdag aften.

- Italien er som et hjem for Paul. Han ville ikke have noget imod at vende tilbage til Juventus, men vi må se, hvad der sker efter EM-slutrunden, sagde Raiola ifølge Goal.

Superagenten har også haft en tendens til at stikke til Manchester United i sine seneste interviews, da klubbens niveau ifølge Raiola ikke matcher Paul Pogbas.

- Paul ønsker at spille på det bedste niveau, men han kan ikke undslippe Manchester United, hvis de er i en svær situation, siger agenten.

Det har han teknisk set ret i.  Der er rygter om, at Manchester United efterhånden er nået til det punkt, hvor de er parate til at sælge franskmanden, hvis buddet er rigtigt.

Er det ikke dét, så har franskmanden endnu kontrakt frem til sommeren 2021, og Manchester United har en klausul, der gør det muligt at forlænge aftalen med endnu en sæson til 2022.

De er altså ikke tvunget til at sælge til sommer, men spørgsmålet er, om det er gangbart at have en utilfreds spiller af franskmandens kaliber i truppen, eller om det gør mere skade end gavn.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED