Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:05:2021 09:41
Raiola om Pogba-skifte til Real Madrid: Intet er umuligt

Mino Raiola er igen på banen med udtalelser om Paul Pogba og kommenterer på et muligt sommerskifte.


Mino Raiola har flere gange taget overskrifterne for sine udtalelser omkring Paul Pogba.

Tidligere har han gjort det helt klart, at midtbanespilleren ville væk fra Manchester United, men det er ikke sket endnu.

Nu er han igen i medierne, da han har lavet et stort interview med AS, hvor han bl.a. bliver spurgt ind til Paul Pogba og fremtiden. 

Efter Haaland, er Pogba så en af dine (Raiola, red.) bekymringer for næste transfervindue?

- Med Pogba er det vigtigste at vide, hvad Manchester United vil. Hvilket projekt fremlægger de for ham. Pogba er kun interesseret i én ting - at vinde Champions League og andre trofæer. Vi ser, hvor det er muligt. Om det er i Manchester United eller andre klubber, siger Mino Raiola til AS.

Hvorfor er Pogba ikke i Real Madrid nu?

- Det skal du spørge Real Madrid om. På et tidspunkt følte Paul en masse kærlighed og tillid fra Manchester United, og der var interesse fra flere klubber. Senere havde Manchester United og Real Madrid svært ved at være enige om en god handel, fordi stærke klubber vil ikke sælge stærke spillere til andre stærke klubber. Jeg vil ikke lyve, men det var meget attraktivt for Paul at spille for Real Madrid med Zidane i spidsen, som var hans idol som ung. 

- Jeg ved ikke, om det er muligt. Efter min mening er intet umuligt i fodbold. Det skifter hver dag. Hvis Real Madrid i morgen vil lave en byttehandel mellem Hazard og Pogba? Det er bare et eksempel, men hvis alle parter kan lide det, hvorfor skulle det så ikke kunne lade sig gøre?, siger Mino Raiola.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED