AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:02:2020 12:31
Raiola med erkendelse: Pogba er dedikeret til United - ind til efter EM

Superagenten lægger igen op til, at Paul Pogba forlader Manchester United til sommer.


Paul Pogba er helt og aldeles dedikeret til at blive sin skade kvit, gøre comeback for Manchester United og give sit ét og alt resten af sæsonen.

Men efter sommerens EM-slutrunde er det en anden sag, fortæller franskmandens agent Mino Raiola i et interview med Talksport.

- Pogba er kun dedikeret til Manchester United ind til efter EM-slutrunden, er Raiola citeret for at sige i radiokanalens egen udskrift af interviewet.

- Hans eneste fokus er at vende tilbage så snart som muligt og hjælpe holdet og have en god afslutning på sæsonen for Manchester United.

- Han er kun dedikeret til klubben ind til efter slutrunden, og så må vi snakke med klubben, hvis der er behov for det.

Udtalelserne er blot de seneste af en lang række nylige udbrud fra superagenten, som på sin Twitter-profil langede stærkt ud efter Ole Gunnar Solskjær mandag - og i øvrigt fortsætter med at kritisere nordmanden i interviewet med Talksport.

Alt tyder på, at Raiola, der pludseligt er blevet ekstremt aktiv i den engelske presse, har taget hul på den strategi, som han håber vil betyde, at Manchester United sælger Paul Pogba til sommer.

Sådan tolker undertegnede det i hvert fald.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED