AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:02:2020 13:40
Raiola i udbrud mod Solskjær: Pogba er ikke ejet af United

Mino Raiola gav tidligere tirsdag et eksplosivt interview til Talksport.


Ole Gunnar Solskjær blev forud for kampen mod Chelsea bedt om at tage stilling til superagenten Mino Raiolas seneste kommentarer om Paul Pogbas fremtid.

Raiola havde til italiensk presse udtalt, at han ikke ville udelukke Pogbas tilbagevenden til Juventus, da franskmanden angiveligt ser Støvlelandet som sit andet hjem.

Det fik Solskjær til at ytre følgende:

- Jeg har med sikkerhed ikke snakket med Mino Raiola. Men nej, jeg har heller ikke sat mig ned og fortalt Paul, hvad han bør fortælle Mino. Paul er vores spiller, ikke Mino Raiolas, udtaler Manchester United-træneren.

Nu har Raiola så taget til genmæle i et længere interview med Talksport.

- Ole siger, at Paul er ejet af Manchester United, og det har jeg en principielt problem med. Han er en ansat, men han er ikke ejet af Manchester United, siger agenten til Talksport.

- Og at han er ansat betyder ikke, at jeg ikke kan have en mening ellere sige noget, jeg gerne vil sige.

- Jeg har aldrig snakket med Ole, men han snakker hele tiden om mig. Om et handler om Håland, Pauls skade ellere Pauls operation, så snakker han hele tiden om mig, og jeg snakker slet ikke om ham, siger Raiola, der sjovt nok snakker om Solskjær nu og skrev en længere Twitter-besked mandag, hvor han også kritiserede nordmanden.

- Jeg har ret til at have en mening, og jeg har ret til at repræsentere mine spiller, sådan som jeg ønsker det. Passer det dig ikke, er det dit problem.

I samme interview erkender Raiola også, at Paul Pogba er dedikeret til Manchester United ind til efter sommerens EM-slutrunde, hvilket i den grad indikerer, at Raiola satser på at kunne sælge midtbanestjernen videre.

Manchester United skulle angiveligt have fået nok af Mino Raiola, hvis man skal tro The Athletic, der sidste måned skrev en artikel om, hvordan forholdet mellem klubben og superagenten var ved at bryde sammen.

Det ser nu mere eller mindre ud til at være sket.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED