Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 20:00
Raiola forklarer Pogba-kommentar: Udtrykte bare en mening

Mino Raiola forklarer nu, hvorfor han udtalte sig om Paul Pogbas fremtid i december sidste år.


- Paul er utilfreds. Han er ikke længere i stand til at udtrykke sig, som han gerne vil, og som der er forventet af ham. Han skal skifte klub.

Sådan sagde superagenten Mino Raiola den 7. december sidste år om Paul Pogba, hvilket skabte stor røre i de engelske medier og hos Manchester United.

Men sidenhen spillede Paul Pogba noget af det bedste, han overhovedet har gjort i Manchester United, og derfor mener Raiola da heller ikke, at han gjorde nogen fortræd med sine kommentarer for nogle måneder siden.

- Jeg udtrykte bare en mening. Jeg ville ikke skabe et problem. Jeg tror ikke, at det destabiliserede nogen, for de ramte en fantastisk form og lå endda nummer et i ligaen i en periode, siger Raiola til BBC.

- Tror du, at store spillere som Paul Pogba eller Solskjær, der har vundet alt i deres liv, bliver destabiliserede af, hvad Mino Raiola siger? Kom nu, altså. Men jeg snakker ikke om det mere. Det gør livet lidt kedeligt, men sådan er det.

Pogba har kontraktudløb i sommeren 2022 hos Manchester United. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED