Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 19:44
Ræset er i gang: Arsenal-komet har frit valg

Arsenals nye unge diamant er yderst ombejlet og kan sådan set vælge mellem sine to bejlere.


Han omtales som den bedste spiller der nogensinde er kommet ud af Arsenals akademi og tager Arsenal-fansene med storm i disse måneder.

Navnet er Charlie Patino og den 17-årige Gunner er værd at holde et vågent øje med. Det er der da også et par fodboldforbud der gør.

Ifølge Mirror har både det spanske og engelske fodboldforbund Patino på listen, så de kan sikre sig at han tørner ud for dem permanent, når det er blevet tid til landsholdsfodbold på A-landsholdene.

Patino har spansk far og har allerede dobbelt statsborgerskab. I de senere år har Patino tørnet ud for de engelske U15, U16 og U17-landshold, så mon ikke Gareth Southgate sidder med håbet om at valget falder på England.

Når Patino har besluttet sig for hvilket land han vil repræsentere, kan han fokusere på en ny stor udfordring.

Mikel Arteta forventes nemlig at rykke Patino op i Arsenals førsteholdstrup inden alt for længe. En stor mulighed for den unge spiller, der dog alligevel virker klar til at tage næste skridt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE