AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2020 13:01
Radiovært med vildt udsagn: Firmino er bedre end Cantona og Bergkamp

talkSports' Adam Catterall er ikke i tvivl om vigtigheden af at have Roberto Firmino på holdet.


Jürgen Klopp har nærmest et overflødighedshorn af stjerner til rådighed, når han skal sætte holdet i Liverpool. Den ene mere talentfuld og formstærk end den anden.

Alligevel er der én, der er vigtigere end de andre. Og det er Roberto Firmino. Det mener i hvert fald talkSports radiovært Adam Catterall.

Den modige Catterall går endda så vidt som at holde på, at brasilianeren er bedre end selveste Eric Cantona og Dennis Bergkamp var. Det skriver Givemesport.com.

- Han er bedre end dem begge, siger værten i forbindelse med en udsendelse, hvor den tidligere Premier League-angriber Darren Bent er på besøg.

- Bergkamp var exceptionel. Eric Cantona, jeg tror, jeg tidligere er blevet citeret for at have sagt, at han er en af de vigtigste spillere, der nogensinde har været i Premier League. Men deres vigtighed på deres respektive hold i hver deres tid i Arsenal og Manchester United - sådan er Firmino for Liverpool. Så vigtig er han, siger Adam Catterall. 

“The Iceman” og “King Eric” vandt tilsammen syv Premier League-titler. Roberto Firmino har stadig sin første til gode. Men mon ikke den kommer i brasilianerens femte sæson i England.

Offensivspilleren har nettet 10 gange i 36 kampe for Liverpool i denne sæson.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED