Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2020 22:29
QUIZ: Kan du huske Englands EM-trup fra 2016?

Den 31. maj 2016 udtog den daværende Engelske landstræner Roy Hodgson spillerne, der skulle gøre England ære under europamesterskaberne i fodbold i 2016 - kan du huske spillerne?


Den engelske Premier League kommer forhåbentlig snart i gang igen, men en turneringer, der ikke vil blive spillet denne sommer, er europamesterskaberne i fodbold.

EM 2020 er i stedet flyttet til næste år på grund af den nuværende situation med COVID-19, men på PLBOLD.dk, vil vi ikke glemme EM fuldstændigt i år.

Derfor har vi lavet en quiz, hvor du skal forsøge at huske Roy Hodgsons engelske EM-trup fra 2016, og forhåbentlig husker du lidt bedre end dine venner.

England havde ikke den bedste slutrunde, hvor de måtte lade livet til Island i ottendelsfinalerne med et nederlag på 2-1, men der var mange store navne i Englands trup, som du kan forsøge at huske herunder - held og lykke.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED