AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 17:58
Puster til ilden: Guardiola er den bedste løsning for Bayern

Pep Guardiola er angiveligt i spil til trænerjobbet i Bayern München, og ifølge den tyske legende Lothar Matthäus er City-manageren den perfekte løsning for tyskerne.


Pep Guardiola havde stor succes om træner i Bayern München, og på det seneste er han igen blevet kædet sammen med den tyske storklub. 

Ifølge den tyske avis Sports Bild er Manchester City-manageren blandt tre kandidater til at overtage det ledige trænersæde i klubben, og den legendariske tysker Lothar Matthäus håber, at Guardiola vender tilbage: 

- Hvis Bayern ønsker at være et hold i boldbesiddelse, så er Guardiola den bedste løsning for dem. Det vil være en sejr for både Bundesligaen og for Bayern München, udtaler Bayern München-legenden til Sports Bild. 

Guardiola kom til Bayern München i 2013 og førte holdet til to mesterskaber og to pokaltitler, inden han smuttede til Manchester City i 2016. 

I den engelske storklub har han også haft succes, men på det seneste har der været en del rygter om, hvorvidt han kan være i gang med sin sidste sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED