AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 21:15
Pukki sparkede sig i historiebøgerne mod Chelsea

Norwich-angriberen Teemu Pukki har fået en forrygende start på livet i Premier League og ser ud til at være ustoppelig for tiden.


Den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki ligner en mand, der hurtigt har vænnet sig til livet i Premier League. Den finske landsholdsangriber havde således scoret fire mål i de første to kampe af sæsonen for oprykkerne Norwich.

Lørdag fortsatte han den imponerende stime, da Norwich fik besøg af Chelsea. The Blues vandt kampen 3-2, men Teemu Pukki var nok engang på pletten for Kannariefuglene. Sevlom han scorede til 2-2 mod Chelsea, så sparkede han sig samtidig i historiebøgerne.

Scoringe betød nemlig, at Teemu Pukki blev den blot 10. spiller, der scorede i sine tre første kampe i Premier League. Derudover er det kun Pavel Pogbrenyak der har scoret fem mål i sine tre første Premier League-kampe i historien.

Der er altså sket meget med den finske angriber, siden han forlod den skotske storklub Celtic i 2016 og drog til Brøndby. Dengang udtalte Celtic-manager Neil Lennon, at Teemu Pukki ikke var en naturlig målscorer:

- Han bliver ikke forvandlet til Superman, fordi han skifter til Brøndby. Han er god med fødderne og kan spille med ryggen mod målet, men han er ikke en naturlig målscorer, lød det dengang fra Neil Lennon.

Teemu Pukki og Norwich har tre point efter tre kampe og skal i næste runde op imod West Ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED