Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:10:2021 08:22
Pukki Party: Den finske angriber skriver sig ind i historiebøgerne

Teemu Pukki skrev sig ind i historiebøgerne tirsdag aften.


I Finlands udekamp mod Kasakhstan i VM-kvalifikationen tirsdag, scorede Norwich-angriberen Teemu Pukki to gange for Finland, og det har gjort, at han nu er den mest scorende spiller på det finske landshold - nogensinde.
 
Rekorden, der inden kampen, tilhørte Jari Litmanen, som scorede 31 mål i sin aktive landsholdskarriere, fik tirsdag aften en ny ejer i form af Teemu Pukki.
 
Teemu Pukkis to mål mod Kasakhstan bringer ham op på i alt 33 mål på det finske landshold.
 
Den tidligere Brøndby-angriber har nettet to gange for Norwich i denne Premier League-sæson, hvor The Canaries foreløbigt indtager pladsen som nummer sjok.
 
Med sejren i Kazakhstan, har Finland fortsat mulighed for at kvalificere sig til VM-slutrunden i 2022, der afholdes i Qatar.
 
- Det er naturligvis en ubeskrivelig følelse at passere Liti (Jari Litmanen, red.), siger Pukki efter kampen til finske VSport.
 
- Mest vigtigt var det dog, at de tre point kom i hus, og at drømmen om VM fortsat lever.
 
- Vi havde en svær begyndelse på kampen, men det skyldes, at vi ikke er vant til kunstgræs. Vi kunne have scoret flere mål, ærgrer Pukki sig.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE