AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:08:2019 18:31
Pukki om hattrick-mål: Jeg stjal bolden

Teemu Pukki erkender, at han var så ivrig for at fuldende sit hattrick, at han givetvis kom til at stjæle bolden fra sin holdkammerat op til sit tredje mål.


29-årige Teemu Pukkis målkonto er eksploderet, siden han i sidste sommer skiftede Brøndby ud med Norwich.

Finnen nettede vanvittige 29 gange i sin debutsæson i The Championship, hvilket var en af de centrale årsager til The Canaries' oprykning.

Denne sæson har han fortsat stimen, hvor han allerede har scoret fire gange i to Premier League-kampe - tre af dem faldt i lørdagens 3-1 sejr over Newcastle.

Efter kampen fortalte Pukki med et smil på læben om, hvordan han stjal bolden fra en holdkammerat op til sit tredje mål, fordi han var så ivrig efter at score sit første hattrick for Norwich.

- Sidste sæson var der en masse gange, hvor jeg scorede to gange, men jeg kunne aldrig få banket den tredje ind.

- Det har derfor været noget, jeg har været opsat på at gøre, og jeg tror faktisk, at jeg stjal bolden fra Todd (Cantwell red.). Jeg er ret sikker på, at han ikke en gang forsøgte at aflevere bolden, men jeg ville bare så gerne lave det tredje.

Tyveriet endte i sidste ende med at være en stor succes, da Pukki formåede at hamre bolden ind til 3-0 og dermed fuldende sit første hattrick som Norwich-spiller.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED