AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2018 17:11
Puel om aftenens United-kamp: Et lotteri

Leicesters Claude Puel er optimistisk frem mod åbningskampen mod Manchester United, som han dog kalder for et lotteri på grund af mange usikkerheder.


Premier League sparkes endelig i gang igen, og det sker denne fredag aften, hvor Leicester skal en tur til Old Trafford.

En svær kamp for Claude Puels mandskab, men han har dog en god fornemmelse.

- Min fornemmelse omkring holdet er god, da der på trods af flere udfordringer er en god mentalitet på holdet. Nu skal vi sammen bygge videre. 

- Den første kamp er altid et lotteri, men jeg vil se et hold med vilje, sammenhold og solidaritet, har Puel fortalt fortalt ifølge Tribal Football, inden han talte i mere overordnede linjer, og om hvordan han vil gribe sæsonen an.

- Det var for mig vigtigt at få spillere med tekniske evner ind. Spillere, der er komfortable med bolden, og som er i besiddelse af kvalitet - tekniske spillere med en god mentalitet. Jeg er generelt tilfreds med truppens kvalitet, og jeg håber, at vi kan sætte tingene på plads ude på banen. 

- Vi ønsker at være et hold, der spiller fremad med kvalitet og vilje, og med forståelse mellem spillere, så de kan udvikle god fodbold, sluttede Puel.

Aftenens kamp mellem Manchester United og Leicester fløjtes i gang klokken 21.00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED