Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2021 22:22
PSG vil overveje at lade Pochettino gå til sommer

Paris Saint-Germain er efter sigende ikke afvisende over for at lade Mauricio Pochettino smutte til Manchester United.


Manchester United har fået et klart nej af Paris Saint-Germain til at få Mauricio Pochettino som manager nu. Men til sommer kan situationen meget vel være en anden.

Således erfarer Goal nu, at den franske storklub er åbne for at forhandle om at lade den argentinske træner smutte til sommer – et år før kontraktudløb.

Det er også den løsning, som man i Manchester United arbejder med i øjeblikket, hvor klubben er på nippet til at kunne præsentere Ralf Rangnick som midlertidig manager frem til sommer, hvorefter han træder ind i en konsulentrolle.

Som det ser ud i øjeblikket, er Pochettino det klare førstevalg for Manchester United, men i fodboldens verden kan der ske meget på et halvt år, og derfor kan det også være, at De Røde Djævle om seks måneder slet ikke er interesseret i at forhandle med PSG.

Rygterne går på, at Pochettino ikke er helt oppe at køre over tjansen i den franske hovedstadsklub, og at han i stedet hellere vil stå i spidsen for Manchester United. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE