Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 08:19
PSG-stjerne er i spil til returkamp mod City

Det er endnu uvist, hvor meget Kylian Mbappé bliver involveret for PSG i aftenens returkamp.


Kylian Mbappé missede weekendens opgør for Paris Saint-Germain grundet en skade, men det betyder ikke nødvendigvis, at den franske superstjerne også er ude af aftenens returkamp mod Manchester City i Champions League-semifinalen.

Han er nemlig blevet inkluderet i den trup, som Mauricio Pochettino har udtaget, men den argentinske træner er i tvivl om, hvor involveret Mbappé bliver.

- Vi skal stadig se situationen med Kylian an. I dag (i går, red.) skal han træne for sig selv, og vi ser, om han kan træne med holdet til sidst. Vi har en dag tilbage. Vi har stadig ikke truffet en beslutning.

Hvis Mbappé er klar til at spille en rolle, mangler PSG kun skadesramte Juan Bernat og karantæneramte Idrissa Gueye til returkampen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED