Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2021 12:35
PSG-stjerne afslører interesse fra Chelsea

Marquinhos fortæller nu, at PSG lynhurtigt satte en stopper for Chelseas interesse i ham.


Det blev rygtet, at Chelsea henover sommeren havde en interesse i at købe brasilianske Marquinhos i Paris Saint-Germain, og det er tilsyneladende sandt.

For nu fortæller forsvarsspilleren selv om den interesse, der var fra sidste sæsons Champions League-vinder.

Ifølge The Independent har Marquinhos sagt, at Chelsea var interesseret i at købe ham i sommerens transfervindue. Men der blev lynhurtigt sat en stopper for det af PSG, der på ingen måde havde lyst til at sælge sin forsvarschef.

Chelsea var også længe sat i forbindelse med franske Jules Koundé, men da The Blues ikke kunne blive enig med Sevilla om en pris, endte London-klubben med slet ikke at hente en ny midterforsvarer.

I stedet har Malang Sarr og Trevoh Chalobah, der begge er vendt tilbage efter lejeophold, fået chancen flere gange i denne sæson.

27-årige Marquinhos, der har været i PSG siden 2013, har kontrakt med den franske storklub til sommeren 2024, og det er svært at se ham skifte til Chelsea lige foreløbig.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE