AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 08:48
PSG-spiller er overbevist: Vi kan stoppe Pogba

Julian Draxler føler sig sikker på, at Paris Saint-Germain kan stoppe Manchester Uniteds omdrejningspunkt på midtbanen, Paul Pogba.


Det kan godt være, at Paris Saint-Germain er skadesplaget og mangler spillere som Neymar, Cavani og Meunier til tirsdagens Champions League-opgør, men det franske storhold har stadig midlerne til at stoppe Paul Pogba.

Det fortæller Julian Draxler.

Paul Pogba har været svær at tøjle for modstanderholdene, siden Ole Gunnar Solskjær overtog trænersædet i Manchester United. Senest scorede den flamboyante franskmand to mål mod Fulham, og hans måltotal er nu oppe på 11 i Premier League.

Dertil kan du lægge hans mange assists, men selvom Paul Pogba har vist sine kvaliteter, men tyske Julian Draxler dog, at Paris Saint-Germain kan inddæmme ham.

- De har mange gode spillere i Manchester United, særligt på midtbanen med Paul Pogba og Nemanja Matic. De får en nøglerolle i denne kamp, fortæller den tyske midtbanespiller til Goal.

- Men vi har også masser kvalitet. Vores spillere er mere end i stand til at konkurrere, og vi har stoppet Paul før i kampe mellem Tyskland og Frankrig.

- Vi får at se, hvad han gør i aften. Han kan gøre alt på en fodboldbane, men vi har spillerne, der er i stand til at stoppe Paul.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED