Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2021 07:27
PSG på tværs: Vi ser ikke en fremtid uden Kylian Mbappé

Det lader til, at Paris Saint-Germain vil slippe superstjernen Kylian Mbappé uden kamp til stregen.


Kylian Mbappé blev jagtet målrettet af Real Madrid i løbet af sommerens transfervindue, og den spanske hovedstadsklub er stadig favoritter til at starte næste sæson ud med angriberen i truppen.

Mbappé har nemlig kontraktudløb til næste sommer, hvorfor han allerede kan underskrive en forhåndskontrakt med andre klubber til januar, og her forlyder både Real og PSG-stjernen at foretrækker en fremtid med hinanden.

Det virker nu alligevel ikke til, at PSG vil slippe Mbappé så let, som det har ladet til. Fakttisk kan klubben slet ikke se en fremtid uden den franske landsholdsspiller.

Det udtaler klubbens sportsdirektør Leonardo:

- Real Madrids bud var ikke godt nok, og der var ikke andre. En ny kontrakt? Vi kan ikke forestille os en fremtid uden ham, jeg kan ikke se ham forlade klubben, udtalte den brasilianske transferansvarlige overfor Canal+.

Lige efter var Leonardo også i dialog med den italienske journalist Fabrizio Romano, der citerer ham for følgende:

- Vi kunne ikke lide, hvad Real gjorde med hensyn til Mbappé. Vi modtog ikke engang det endelige bud på Deadline Day. Men helt ærligt tænkte vi aldrig på at sælge Kylian. Tilbuddet var ikke godt nok i vores øjne. Det var mindre, end vi betalte for ham.

Med det ændrer superstjernens fremtidsbillede sig fra at synes på plads i Real Madrid til, at PSG vil kæmpe hårdt for at beholde stjernen på et langsigtet plan.

22-årige Mbappé har spillet i PSG siden 2017, hvor det er blevet til 176 kampe med 136 mål og 63 assists til følge.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE