AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 10:52
For £50 millioner: Solskjær kan spolere Spurs' drøm om at hente Depay

Manchester United har angiveligt en tilbagekøbsklausul, der gør det muligt at matche alle bud, som måtte blive afgivet på Memphis Depay.


Tottenham er angiveligt klar til at byde op mod £50 millioner på Memphis Depay, der har en fortid på Old Trafford.  Det skriver Daily Mirror.

Den hollandske winger floppede gevaldigt for The Red Devils, men den nu 25-årige hollænder har sidenhen etableret sig som nøglespiller for Lyon såvel som sit landshold.

Det er den udvikling, som har fået Tottenham til at udvise interesse i Depay, men Manchester United sidder potentielt med muligheden for at spolere Londonklubbens ambitioner om at hente ham.

For da klubben solgte ham til Lyon for £15 millioner i januar 2017, indsatte man også en tilbagekøbsklausul, der gjorde det muligt for The Red Devils at matche ethvert bud, der måtte blive afgivet på hollænderen.

Aftalen skulle være skruet sådan sammen, at The Red Devils har førsteret til at hente Memphis Depay tilbage i den situation.  Er det sandt, skal Manchester United altså først afvise at hente Depay tilbage, før Tottenham reelt får chancen.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED