Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2020 16:09
Problemerne fortsætter: Liverpool mangler endnu en defensiv profil til Champions League-debut

Virgil van Dijk er ude i mange måneder, og heller ikke Joël Matip bliver klar til Liverpools Champions League-opgør mod Ajax onsdag


Mandag spredte der sig en panikagtig stemning i Liverpool, da rygter om, at midtstopperen Joël Matip havde pådraget sig en skade begyndte at florere. Med Virgil van Dijk ude for det meste af sæsonen, er netop Matip og Joe Gomez de eneste rendyrkede centrale forsvarsspillere i Jürgen Klopps trup.

Det tyder dog på, at Matips skade ikke er så slem som frygtet, og han forventes snart tilbage i aktion. Efter ikke at have været med i træningen tirsdag kommer Matip imidlertid ikke til at spille i Champions League-opgøret mod Ajax onsdag. Det skriver The Independent. 

Dermed ser det ud til, at midtbanespilleren Fabinho må rykke ned i midterforsvaret med Joe Gomez. Også nyindkøbet Thiago, der var genstand for en grim tackling fra Richarlison i Merseyside-derbyet mod Everton, misser den europæiske debut for The Reds. 

Der er kickoff i Amsterdam onsdag kl. 21.00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED