Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2020 15:22
Problemer for Mourinho: Kane og Reguilón døjer med skader inden North London-derby

Søndag blændes der op for sæsonens første North London-derby mellem Tottenham og Arsenal, men flere Spurs-profiler er i en kamp mod uret for at blive klar i tide


Lokalopgøret mellem Tottenham og Arsenal er altid blandt sæsonens mest ventede i Premier League, hvor de to London-klubbers rivalisering har mytologisk status. 

I denne sæson kommer Spurs højtflyvende til opgøret på en delt førsteplads i tabellen, mens der omvendt er krisestemning hos The Gunners. Arsenal kan dog blive hjulpet af en række småskader hos Tottenham. 

Manager José Mourinho fortæller således ondag, at både Harry Kane, Sergio Reguilón og Carlos Vinicius er ude med skader netop nu. 

Portugiseren beretter dog videre, at de alle tre har gode chancer for at blive klar til Arsenal-braget. Det gør sig til gengæld ikke gældende for Erik Lamela, som med sikkerhed ikke kommer til at spille. 

Der er kickoff i London på søndag kl. 17.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED