Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2022 20:24
Problemer med klub: Brasiliansk bomber vil til England

Den brasilianske spiller er kædet sammen med et skifte til Premier League, men klubben er ikke klar til at lade spilleren gå,


Tidligere på måneden lagde West Ham et bud på brasilianske Gabriel Barbosa, kendt som 'Gabigol', der til dagligt spiller i Flamengo. Buddet tager udgangspunkt i en låneaftale for 18 måneder med muligheden for efterfølgende at købe spilleren. 
 
Flamengo ønsker på nuværende tidspunkt ikke at lade den 25-årige angriber gå i denne måned. 
 
Ifølge Sky Sports har 'Gabigol' nu meldt ud, at han gerne til Premier League og er klar til at mødes med sine repræsentanter og klubben i denne uge. Her vil han tydeliggøre sin lyst til at spille i Premier League. 
 
'Gabigol' har i 125 kampe scoret 84 mål for sit brasilianske hold, og Sky Sports melder, at et skifte op til Premier League vil være med til at sikre 'Gabigol' sin rolle på Brasiliens landhold frem mod VM i Qatar senere på året. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE