Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:12:2020 18:14
Problemer i Arsenal: Aubameyang ramt af skade

Netop som han i midtugen endelig scorede igen, er Pierre-Emerick Aubameyang blevet ramt af en skade, der holder ham ude af dagens kamp mod Everton


Den normalt hyperfarlige Pierre-Emerick Aubameyang har haft ualmindeligt svært ved at score mål i denne sæson, og derfor var lettelsen til at tage at føle på, da angriberen endelig kom på tavlen i Arsenals 1-1 kamp mod Southampton i midtugen. 

Men tingene kører bare ikke for The Gunners for tiden, og nu må manager Mikel Arteta undvære Aubameyang til aftenens kamp mod Everton. 

Ifølge Daily Record har Aubameyang måttet trække sig fordi han har muskelstramninger i låret. På trods af hans fravær starter Alexandre Lacazette alligevel på bænken. 

Det vides endnu ikke, hvor længe stjernen er ude, men pausen ventes ikke at blive lang. Og i det mindste kan Arteta glæde sig over, at stortalentet Gabriel Martinelli endelig er til rådighed igen. Brasilianeren starter på bænken mod Everton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED