AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:11:2019 08:28
Prisnedslag: Spurs kan spare millioner på at gøre signing permanent

Tottenham bør måske overveje at signe Giovani Lo Celso permanent til januar.


Hvis Tottenham tør tage chancen, så kan Premier League-klubben spare op mod €8 millioner på at hente Giovani Lo Celso permanent denne januar i stedet for at vente til sommer.

Det beretter ABC Sevilla.

Spurs forsøgte i flere måneder at blive enige med Real Betis om en transferpris for den argentinske midtbanespiller. Til slut fik man forhandlet sig frem til et kompromis, hvor den 23-årige midtbanespiller blev udlejet til Tottenham, som har en købsoption på €40 millioner næste sommer.

Hidtil har Lo Celso haft begrænsede muligheder for at vise sine evner i et positivt skær, da han var skadesramt i sæsonstarten. Men skulle Spurs turde gamble, så kan klubben angiveligt købe midtbanespilleren permanent i vintertransfervinduet og spare €8 millioner.

Er det sandt, skal Tottenham altså "kun" betale €32 millioner for at hente argentineren permanent, selvom det er værd at bemærke, at Spurs lejede Lo Celso for hele €15 millioner.

Kender man Daniel Levy rigtigt, så vil tanken om at kunne spare, hvis man slår til allerede i januarvinduet, være yderst appellerende.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED