AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 12:53
Prisen er sat: Er Serie A-profil for dyr for City?

Napolis præsident adresserer rygterne om, at Kalidou Koulibaly skulle være på vej videre.


Napoli har en guldgrube i form af Kalidou Koulibaly, som i en rum tid har været rygtet videre til Premier League.

Indtil videre er skiftet dog ikke sket, men senegaleseren er angiveligt i Manchester Citys kikkert. Napolis præsident, Aurelio De Laurentiis', seneste udtalelser kan dog potentielt skræmme The Citizens væk, da han afslører, hvad Napoli vil have for forsvareren.

- Kalidou Koulibaly er en fantastisk person, og jeg ville selvfølgelig være ked af at miste ham. Der er et tidspunkt for alting - selv at skilles. Der ligger dog ikke £90 millioner på bordet, og det tager to parter til at få en skilsmisse til at fungere, lyder det fra De Laurentiis ifølge Manchester Evening News.

Manchester City er milimeter fra at kunne præsentere Nathan Aké som ny forsvarsspiller i klubben, men det skulle angiveligt ikke hindre Pep Guardiolas ønske om at hente Koulibaly. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED