Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2021 10:14
Prisen bliver for stejl: United trækker sig fra signing til 586 mio.

Daily Mail skriver, at Manchester United og Sevilla ser forskelligt på prisen, Jules Kounde burde blive solgt til.


Manchester United stopper ikke med at scoute Jules Kounde, men i øjeblikket ser en handel med Sevilla om den 22-årige midterforsvarer meget fjern ud, skriver Daily Mail.

På mange måder er The Red Devils løbet hovedet ind i muren på samme måde, som Manchester City gjorde det sidste sommer. Sevilla krævede, at frikøbsklausulen på £68 millioner blev budt, og til sidst valgte The Cityzens i stedet at signe Ruben Dias for mindre.

Nu ønsker Manchester United heller ikke at betale salgsprisen, som svarer til knap 586 millioner kroner. Manchester United er meget varsomme med ikke at betale dét, som de anser for overpris, når både de og Sevilla er økonomisk ramt af coronakrisen.

Omvendt skulle Sevilla ikke ønske at give en "corona-rabat," og det gør immervæk udsigterne til en handel mellem de to klubber dårlige.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED