Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2021 16:16
Pris på 300 millioner: Afrikaner kan blive Rangnicks januarsigning

Ralf Rangnick kan muligvis få mulighed for at hente en midtbanespiller i januarvinduet.


Efter et stort transfervindue i sommer er det usikkert, om Ralf Rangnick, der snart forventes at bliver præsenteret som ny Manchester United-manager, kommer til at få store midler at arbejde med i januarvinduet.

Det kan det dog ende med, hvis der bliver solgt en spiller. 

Ifølge Daily Mirror skulle der være en midtbanespiller, som den kommende Manchester United-manager er varm på - nemlig Amadou Haidara.

Det er en spiller, som Ralf Rangnick kender særdeles godt, da han har været med til at hente ham i 2019. 

Den nu 23-årige midtbanespiller fra Mali ankom til RB Salzburg i 2016, og i starten af 2019 skiftede han så til RB Leipzig. 

I sin kontrakt med Bundesliga-klubben skulle Amadou Haidara angiveligt have en frikøbsklausul på €40 millioner, der svarer til små 300 millioner kroner

Udover at have et godt forhold til Ralf Rangnick står Manchester United med et andet godt kort på hånden. Amadou Haidara drømmer nemlig om at spille for De Røde Djævle:

- Jeg kan virkelig godt lide Manchester United, og jeg ser så mange kampe med dem som muligt. Jeg drømmer om at spille der, sagde Amadou Haidara i et interview med BILD i 2019.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE