Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2021 12:24
Presbold fra Tuchel: Derfor er Chelsea irriteret på Christensen

Chelsea er irriteret over kontraktsituationen med Andreas Christensen.


I går aftes udtalte Thomas Tuchel, at Andreas Christensen ikke fik spilletid grundet kontraktsituationen.

Chelsea-manageren håber, at det kan sætte pres på danskeren til at skrive under på kontrakten.

- Vi håber, at det kan påvirke kontraktsituationen en lille smule. Min forståelse var, at vi inden for en kort periode kunne komme med godt nyt. Jeg sagde i landsholdspausen, at der nok kun var tale om dage, før vi kunne komme med godt nyt omkring Andreas.

- Sådan som jeg forstod det vil klubben det samme, spilleren vil det samme, og træneren vil det samme - nemlig at blive. Derfor har vi brug for forpligtelse, og så kan vi fortsætte.

Ifølge Daily Telegraph-journalisten, Matt Law, er Chelsea irriteret over hele forløbet, fordi Andreas Christensen angiveligt skulle ændre sine krav efter et have indgået en mundtlig aftale.

- Rüdiger har været klar og tydelig siden sommer. Han vil have flere penge, end det Chelsea har tilbudt. En aftale har aldrig være på plads, ændret sig og kommet på plads igen. Rüdiger og repræsentanterne har ikke drevet rundt med klubben og har ikke lavet en mundlig aftale, hvorefter de ikke har fulgt op på det, skriver Matt Law.

- På den anden siden har Chelsea over to gange troet, at de havde en aftale med Christensen, hvorefter kravene er blevet ændret og derfor ikke skrevet under endnu, og det har tydeligvis frustreret og irriteret Tuchel. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE