AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:03:2021 16:00
Premier League spørger klubberne til råds: Hvordan ordner vi VAR?

Flere engelske medier skriver, at Premier League har bedt om input til, hvordan brugen af videodommeren kan forbedres forud for næste sæson.


Premier League ved godt, at alt ikke er i skønneste orden med VAR, som uge efter uge, spillerunde efter spillerunde er en vedvarende kilde til frustration og undren hos spillere, trænere og fans. Derfor har Premier League nu skrevet rundt til samtlige Premier League-klubber for at få input til, hvordan brugen af VAR kan forbedres til næste sæson.

Det erfarer Daily Mail.

På mange måder har VAR ellers virket. Ifølge Premier Leagues egen opgørelse er 94 procent af nøgle-afgørelserne i kampene nu korrekte kendelser efter implementeringen af VAR - førhen var tallet omkring 82 procent.

Men organisationen bag den bedste engelske fodboldrække er ikke så blinde eller døve, at de ikke har bemærket den konstante kritik af systemet, og nu er håbet, at klubberne, spillerne og trænerne kan hjælpe med at forbedre brugen af det.

Eventuelle ændringer skal klubberne efterfølgende stemme om forud for næste sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE