AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 12:12
Premier League-spilleres VM i fare: Senegal kan misse VM trods kvalifikation

Senegal troede, at de havde sikret sig kvalifikationen til VM-slutrunden, men nu er der skabt usikkerhed om afrikanernes deltagelse.


Med en 0-2-sejr over Sydafrika sikrede Senegal sig en fredag aften en plads ved VM-slutrunden i Rusland. Troede de. Burkina Faso og Sydafrika har nemlig indgivet en protest, som kan få katastrofale følger for Senegal. 

Det hele startede i november 2016, hvor Sydafrika vandt 2-1 over Senegal, hvor kampens ghanesiske dommer undervejs dømte et ikke-eksisterende straffespark til Sydafrika. Dommeren blev senere udelukket af FIFA på livstid for matchfixing, og kampen mellem Sydafrika og Senegal skulle spilles om. 

Efterfølgende vandt Senegal over Sydafrika, men hele sagen er ikke faldet i god jord hos Burkina Faso og Sydafrika, som har appelleret FIFAs beslutning om at skrotte det oprindelige resultat. 

- Senegal har endnu ikke kvalificeret. Der er blevet anket til CAS, og det skal respekteres, insisterer Burkina Fasos præsident, Sita Sangare, ifølge Tipsbladet

- CAS har endnu ikke truffet sin beslutning. Det har fortalt os, at vores appel er modtaget og under behandling, og endnu bedre er det, at de har sagt det samme til Sydafrika om deres appel, uddyber Sita Sangare om sagen.
 
Blver det oprindelige resultat ført tilbage, vil det vække stor opsigt og samtidig give Burkina Faso og Sydafrika muligheden for at sikre sig en plads ved VM.
 
Det virker højst usandsynligt, men ikke desto mindre er Premier League-spillere som Sadio Mané, Idrissa Gueye og Cheikhou Kouyaté endnu ikke helt sikre på en VM-plads. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED