Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2021 19:37
Premier League-spiller i problemer efter 'sex-fest'

Ifølge et nigeriansk medie har flere spillere fra Nigerias landshold været med til at arrangere en sex-fest, som har skabt problemer mellem landstræneren og fodboldforbundet.


En historie fylder meget i Nigeria, men får ikke meget omtale i den europæiske presse.

Efter Nigerias sidste gruppespilskamp mod Kap Verde kom det frem, at flere spillere havde arrangeret en større sex-fest i selve landsholdslejren på samme dag de spillede mod Kap Varde og dermed havde overtrådt reglerne.

Nu kan OwnGoalNigeria afsløre, at det var Kenneth Omeruo, Chidozie Awaziem og Leicester-spilleren Kelechi Ihenacho, der var en del af en arrangeret sex-fest.

Nigerias landsholdstræner, Gernot Rohr, blev gjort opmærksom på det inden kampstart, og han ønskede derfor at droppe alle tre spillere, men han blev angiveligt beordret af fodboldforbundet til at lade være.

Chidozie Awaziem var med fra start, mens Kelechi Ihenacho fik lidt over ti minutter, og Kenneth Omeruo kom slet ikke i aktion.

Gernot Rohr havde egentlig sat sig for at starte Chidozie Awaziem på bænken, men blev angiveligt fortalt af det nigerianske fodboldforbund at starte med ham.

Men hændelsen har skabt problemer mellem landsholdstræneren og fodboldforbundet, fordi fodboldforbundet mener, at det var Gernot Rohr, der havde tilgivet spillerne og dermed også besluttet sig for at starte med Chidozie Awaziem.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE