AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 09:03
Premier League-spiller er overrasket: Vi bliver set som skurke

Andros Townsend er ikke tilfreds med den behandling, som Premier League-spillerne modtager i øjeblikket.


Barcelona-spillerne har blandt andre gjort det, men i Premier League er spillerne ikke gået ned i løn endnu.

Det har medført kritik i visse kredse, men spillerne er af deres forbund blevet advaret mod at tage imod en lønnedgang eller udsætte deres løn, indtil forbundet har set klubbernes økonomi.

Det er dog ikke sådan, at Premier League-spillerne ikke gør noget for at bidrage til hjælp, og derfor tager Andros Townsend nu også sine kolleger i forsvar.

- Fodbolden forsøger at gøre meget godt. At vågne op i går og se, at fodboldspillere blevet portrætteret som skurke, var lidt af en overraskelse for at være ærlig, fortæller Crystal Palace-spilleren til talkSPORT.

- Jeg har aldrig været mere stolt over at være fodboldspiller. Siden krisen startede, kan man se det arbejde spillerne og klubberne har gjort i samfundet. Hos Palace har vi hjulpet de hjemløse og doneret til lokale velgørenhedsorganisationer.

En række Premier League-spillere har af egen lomme også hjulpet til forskellige steder. Marcus Rashford har eksempelvis hjulpet til med, at mere end 400.000 skolebørn i Manchester har fået mad.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED