Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2020 20:49
Premier League-retur lurer: Inter-præsident mere end antyder januar-salg for Eriksen

Christian Eriksen er på sidelinjen i Inter Milan, og klubpræsident Beppe Marotta erkender, at et januar-salg kan ligge i kortene


Til januar er det et år siden, at Christian Eriksen skiftede Tottenham og Premier League ud med Serie A og Inter Milan. Men det skifte er bestemt ikke gået som håbet for den danske stjerne, som har haft umådeligt svært ved at spille sig ind i Antonio Contes startopstilling. 

Den situation har på det seneste ført til tiltagende rygter om en snarlig exit, og flere engelske topklubber - senest Arsenal og Manchester United - har været sat i forbindelse med Eriksen. 

Og nu udtaler Inter-præsident Beppe Marotta sig igen om situationen, der at dømme efter hans ord ikke har kurs mod en lykkelig slutning.

- Vi købte Eriksen i januar for 150 millioner, og det var et fantastisk kup, en fremragende mulighed. Men selvfølgelig foretager manageren sine evalueringer, og han har ret til at vælge sin startopstilling, siger han ifølge Football Italia. 

- Hvis vi når til januar, og spilleren ikke spiller regelmæssigt og beder om at blive solgt, så vil vi håndtere situationen, og det uden den mindste form for kontroverser, tilføjer Marotta.

Christian Eriksen har spillet ni kampe for Inter i denne sæson, men har endnu ikke præsteret hverken et mål eller et assist.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED