AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 20:19
Premier League-profiler boycotter sociale medier i 24 timer

Flere Premier League-spillere går forrest i en kampagne, der skal sætte fokus på racisme i fodboldverdenen.


I løbet af den seneste tid har racistiske bemærkninger fra fodboldfans fyldt utrolig meget i fodboldverdenen, og det er også gået ud over flere Premier League-profiler.

For at sætte yderligere fokus på området er der blevet igangsat en protest, hvor flere Premier League-spillere fra fredag klokken 10 holder sig fra sociale medier i 24 timer.

Projektet er blevet organiseret af PFA, der er fodboldspillernes forbund, og spillere som Danny Rose, Chris Smalling og Troy Deeney er blandt de spillere, der deltager i protesten.

- Jeg har udviklet et tykt skind mod verbal misbrug, der begrunder det med at være en del af spillet. Men tiden er kommet for, at Twitter, Instagram og Facebook skal overveje at ændre sig i forhold til at tage ansvar for at beskytte den mentale tilstand af brugerne uanset alder, race, køn og indkomst, fortæller Chris Smalling ifølge the Mirror.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED