AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 11:00
Premier League-klubber vil have Yussuf Poulsen

Everton og Newcastle er angiveligt interesserede i den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen.


Christian Eriksen, Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Pierre-Emile Højbjerg, Philip Billing osv. 

Listen af danskere i Premier League er efterhånden lang, og næste mand i rækken kan muligvis blive RB Leipzigs Yussuf Poulsen. 

Danskeren er tidligere blevet kædet sammen med West Ham og Everton, og ifølge Daily Express har the Toffees nu igen rettet blikket mod offensivspilleren. 

Mediet skriver, at Everton har sendt scouts til Tyskland for at holde nøje øje med Poulsen, som i sidste sæson scorede hele 15 Bundesliga-mål. 

Everton er dog ikke den eneste Premier League-klub, der viser interesse for danskeren. Newcastle har således også set sig lune på RB Leipzig-spilleren, og der er dermed lagt op til en hård duel om hans underskrift. 

Det bliver dog næppe billigt at sikre sig den danske offensivspiller, der forlængede sin kontrakt med RB Leipzig i marts. 

Samtidig er det usikkert, om Poulsen ønsker at skifte til enten Everton eller Newcastle. 

I et interview med Tipsbladet har han tidligere fortalt, at han drømmer om at spille i Premier League, men at han samtidig ikke ønsker at tage et skridt ned, hvilket kan udelukke en fremtid i Newcastle, der ikke har været i nærheden af de europæiske pladser i mange år. 

En fremtid i Everton virker dog ikke helt umulig, men det bliver ikke nogen billig fornøjelse med danskerens nye kontrakt in mente. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED