Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2021 11:20
Premier League-klubber vil have vaccine-klausul i kontrakter

Flere klubber i Premier League vil eftersigende have en klausul i spillernes kontrakter, der sikrer at Premier League-spillerne er fuldt ud vaccinerede.


Med den nye Omnikron-variant, og stigende corona-smitte i de fleste lande, slår coronapandemien atter hårdt her i starten af vinterhalvåret. 

Og nu vil Premier League-klubber gøre noget ved det: En klausul i deres kontrakter skal sikre, at de er fuldt ud vaccinerede. Det skriver The Telegraph. 

Flere af topklubberne skulle ifølge mediet kræve, at spillerne har fået begge skud af vaccinen, så de er sikre på, at smitten spredes så lidt som muligt.

I oktober fremlagede Premier League data for vaccinationer blandt spillerne som afslørede, at 68 procent at spillerne havde fået begge stik, mens 81 procent havde fået mindst ét stik. 

Og med flere coronaudbrud i de forskellige Premier League klubber, senest var Kevin de Bruyne ude for City og Mason Greenwood for United, sås der tvivl om, hvor godt det er at have vaccinerede og ikke-vaccinerede spillere til at træne sammen. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE