AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 13:59
Premier League-klubber vil have UEFA til at undersøge Citys snyd

Nogle af Premier League-klubberne vil have UEFA til at undersøge, hvordan Manchester City har fusket med finansielle rapporter gennem de seneste mange år.


Football Leaks er igen på spil, og Der Spiegel bringer i disse dage flere dybdegående artikler om, hvordan Manchester City har snydt med økonomien.

I et forsøg på at undgå, at der blev investeret for mange penge hos fodboldklubberne, lancerede UEFA for flere år siden Financial Fair Play, og det har Manchester City især forsøgt at omgå, og det er også lykkedes for den engelske mesterklub i størstedelen af tilfældene.

Klubbens ejere har angiveligt givet sponsorer penge, som i sidste ende er havnet i lommerne på Manchester City, og det har mødt opstandelse i flere andre Premier League-klubber.

Derfor vil klubberne nu have UEFA til at undersøge, hvordan Manchester City har snydt, så klubben har overholdt reglerne i Financial Fair Play. Det skriver the Telegraph.

I løbet af de kommende dage vil der blive publiceret yderligere to artikler fra Der Spiegel med afsløringer fra Football Leaks.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED