AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 20:19
Premier League-klubber skal stemme om ændring af transfer-deadline

Ifølge Sky Sports skal Premier League-klubberne i midten af september stemme om, hvorvidt den engelske transfer-deadline skal ændres.


Den engelske transfervindue lukkede i år den 8. august klokken 18.00 dansk tid - altså blot lidt mere end 24 timer inden sæsonpremieren mellem Liverpool og Norwich.

Men den 12. september skal Premier League-klubberne mødes for at stemme om en ændring af, hvornår vinduet lukker. Det beretter Sky Sports, som til gengæld ikke melder noget om, hvorvidt det er Tottenham eller en anden klub, som har stillet forslaget.

Mauricio Pochettino udtalte forleden, at "det er et kæmpe problem," at transfervinduet lukker tidligt, ligesom han håber, at "vi får fikset problemet til næste sæson."

I Tottenham er der stadig tvivl om, hvor danske Christian Eriksen fortsætter sin karriere, og han rygtes fortsat til klubber som Atlético Madrid, Real Madrid og Juventus.

Hvis en klub byder stort på Eriksen, som leder efter en ny udfordring, inden transfervinduet lukker den 2. september i både Spanien og Italien, kan Tottenham derfor være nødsaget til at acceptere buddet, men har til gengæld ikke mulighed for at hente en erstatning.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED